Zeiss in Nederland

Carl Zeiss aanwezig op Sony Foto- en Video Experience, 30 juni 2013.

Leave a comment

Schermafbeelding 2013-06-26 om 13.22.46

Voor de tweede keer organiseert Sony een groots event voor alle Sony gebruikers in Nederland. Dit jaar is gekozen voor een middeleeuws thema en is de locatie het fraaie kasteel Maurick in Vught. Ook dit jaar is Transcontinenta, als importeur van Zeiss objectieven, weer van de partij. Op de Carl Zeiss stand zijn de nieuwe Zeiss Touit 12mm/2.8 en de 32mm/1.8 uit te proberen op Sony Nex bodies. Er zullen die dag ook een paar Touit exemplaren beschikbaar zijn via de Sony bruikleen service zodat iedereen zelf de topkwaliteit kan ervaren. Op de stand zijn ook de professionele handmatig scherp te stellen Zeiss ZM objectieven te zien, én uit te proberen. Met behulp van een hoogwaardige Novoflex adapter zijn deze objectieven met Leica vatting op de Sony Nex camera’s te gebruiken.

1026139_4400295985592_2091061866_o

Tijdens deze dag zal Rob van Keulen, onze product manager, gratis een vijftal workshops straatfotografie geven voor de Sony gebruikers. Deze workshops zijn al bezet, maar workshops over andere onderwerpen zijn nog vrij. In bezit van een Sony camera? Meldt je dan aan voor dit event via dit formulier.

Advertisements

Author: Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s