Zeiss in Nederland

Transcontinenta & nieuwe media: InstaCC

Leave a comment

Met InstaCC kunnen Instagram gebruikers op hun telefoon meedoen aan ‘Challenges’. Door in te loggen bij deze applicatie met behulp van een Instagram account worden alle Instagramfoto’s in een kalender geplaatst. De foto’s worden geplaatst op de dagen dat ze zijn gemaakt. Klik je op een dag met foto, dan kan je ook het aantal likes en comments bekijken.

Instacc_-_calendar__challengs_for_instagram_voor_iphone_3gs_iphone_4_iphone_4s_ipod_touch_3de_generatie_ipod_touch_4e_generatie_en_ipad_in_de_itunes_app_store

Door op het lichtbolletje te klikken onder aan de app verschijnen de Challenges. De eerste, beginner, uitdagingen zijn gratis en duren 3 of 5 dagen. Voor andere, wat uitgebreidere uitdagingen, vraagt InstaCC wel een kleine vergoeding. Deze uitdagingen duren dan ook langer. Elke dag heeft een ander onderwerp binnen een bepaalde categorie. Voorbeelden van uitdagingen zijn: Kleuren, Liefde en Natuur.

Naar mijn idee is InstaCC een leuke applicatie voor de wat actievere Instagram gebruikers. Omdat hij gratis te downloaden is, kan ik ook zeker aanraden om het te proberen.

Download de applicatie hier

Advertisements

Author: Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s