Zeiss in Nederland

Succesvolle Carl Zeiss ZM demo’s en workshops tijdens Sony event.

Leave a comment

Schermafbeelding_2012-06-04_om_16

Afgelopen zondag organiseerde Sony voor het eerst zelf een groot event voor alle Sony camera gebruikers. Daar er een steeds groter wordende  schare van Sony Nex gebruikers is vroeg Sony ons om de mogelijkheden van de professionele Carl Zeiss ZM objectieven te tonen. Het is namelijk erg eenvoudig om met een adapter de ZM objectieven op een Sony Nex camera te gebruiken. De inzoommogelijkheid op het  LCD en de unieke Sony Pixelpeeking maakt het scherpstellen met de handmatige Carl Zeiss objectieven erg eenvoudig. Door het compacte formaat van de Sony Nex camera’s en de topkwaliteit van de zeer compacte Carl Zeiss ZM objectieven is deze combinatie ook zeer geschikt voor straatfotografie.

Schermafbeelding_2012-06-04_om_16

Onze eigen expert, Rob van Keulen, heeft een drietal druk bezochte workshops gegeven. Aan de hand van veel praktijkkennis en zelfgemaakte fotovoorbeelden gaf hij de deelnemers genoeg tips om zelf ook de straat op te gaan.

P.S.

Wilt u zelf ook aan een Carl Zeiss workshop straatfotografie deelnemen, dan kan dat gratis tijdens de Zoomcampus op 16 en 17 juni.

Bekijk hieronder een fotoimpressie van deze interactieve dag. Alle opnamen zijn gemaakt met de Sony Nex 5n en Nex 7 en de Carl Zeiss ZM objectieven: 25mm F2.8, 35mm F2.0 en de 50mm F2.0.

 

 

Advertisements

Author: Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s