Zeiss in Nederland

Carl Zeiss cinemizer training.

Leave a comment

Op deze vooravond van de Photokina kreeg het verkoopteam van Transcontinenta een exclusieve training in het gebruik en de mogelijkheden van de nieuwe (3D) videobril van Carl Zeiss.

Foto_1

De cinemizer wordt geleverd met een batterijhouder voor de Apple iPhone en iPod range. Deze zorgt niet alleen voor de verbinding, maar ook voor vier uur gebruik van de videobril. Houder kan ook gebruikt worden in combinatie met andere merken en typen mobiele telefoons die voorzien zijn van een composiet video-uitgang. Ook gaming wordt een geheel nieuwe ervaring door het aansluiten van de Nintendo Wii, Sony Playstation of de Microsoft Xbox. De Carl Zeiss Cinemizer heeft twee separate tv schermpjes, die ieder afzonderlijk op de sterkte van de ogen afgeregeld kan worden. De ingebouwde oorspeakers geven een goed geluid en maken de filmervaring compleet. Nog specialer wordt het als de 3D filmstand ingeschakeld wordt voor de weergave van 3D games en 3D (YouTube) films. Het kijken door de Carl Zeiss Cinemizer bril staat gelijk aan het kijken naar een 45 inch LCD TV op twee meter afstand!

Advertisements

Author: Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s